Praktijk Okeghemstraat 2hs

Okeghemstraat 2 hs
1075 PM Amsterdam

Adres en e-mail

Okeghemstraat 2 hs
1075 PM Amsterdam

info@psychotherapievermeijden.nl 

Per telefoon

U kunt telefonisch contact opnemen door een bericht in te spreken op het antwoordapparaat. Tel: 06 53239983. Doorgaans wordt u binnen 1 á 2 werkdagen terug gebeld.

Wachttijd

Op dit moment is er een aanmeldingstop zowel voor intake als behandeling. Dit is per 11-06-2024 bijgewerkt.

Aanmeldwachttijd

De wachttijd vanaf het eerste contact is op dit moment ongeveer 6 maanden, onafhankelijk van diagnose. Belt u gerust voor de meest actuele wachttijd. (zie Contactgegevens).

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen. De zorgverzekeraar geeft aan dat u binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, waarna behandeling binnen 10 weken van af de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen. (de Treeknormen).

Behandelwachttijd

De praktijk kent geen behandelwachttijd.

Kennismakingsgesprek

Graag het aanmeldingsformulier voor het eerste gesprek invullen en verzenden. Verder heeft u voor een intake nodig:

  • verwijsbrief van uw huisarts
  • paspoort of identiteitsbewijs
  • zorgverzekeringspas

Crisissituaties

De Praktijk voor Psychotherapie heeft geen 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Daarom is het in geval van crisis altijd van belang dat u direct contact opneemt met de dienstdoende huisarts.
Het is mogelijk dat u in een dergelijke situatie door de huisarts eerst naar een GGZ crisisdienst in uw buurt wordt verwezen/gebracht ook als u al contact heeft met de Praktijk voor Psychotherapie.

Mijn afwezigheid

Bij mijn afwezigheid in verband met vakantie of ziekte laat ik weten of ik zelf bereikbaar ben of wie mij gedurende die tijd vervangt.